Нічого святого: Солдат вкрав купу грошей у бойового товариша

​Боєць АТО Мирослав Олійник став жертвою свого колишнього товариша по службі, який вкрав у нього з картки 22 тисячі гривень.

Свою історію АТОшник описав на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Знайомтесь - Марік. У минулому мій найкращий друг і найближчий соратник. Людина, з якою я у буквальному сенсі ділився останнім... якого з гордістю називав братом. Нашу дружбу і бойове братство Марік проміняв на 22 тисячі гривень, які у мене вкрав із зарплатної армійської картки", - написав Олійник.

За його словами, цей Марік - геніальний аферист, який раніше був відомий "брудними справами" і тим, що обманював волонтерів з України та Німеччини.

"Він виправдовував це своєю сирітською долею, мовляв, виживати треба ж. Я в його справи не ліз (погодьтеся, важко не допомогти милому блакитноокому бороданю, що розповідає про свої бойові подвиги). Тільки на війні Марік дуже вже давно не був. Але це ж не має значення, головне щоб наївні тітоньки скидали гроші", - пише Олійник.

Як розповідає боєць АТО, аферист без його відома створив акаунт у системі Приват24 і кілька місяців нахабно крав зароблені ним в АТО гроші.

"Я цього спочатку не помічав, засилаючи все на можливі помилки в фінчасті бригади і на всякі там армійські штрафи. Але одного разу зробив роздруківки в банку і мало не впав у ступор, усвідомивши що мій найближчий друг виявився щуром і злодієм. Тут я і пригадав його слова, коли він доводив мені, що працюють тільки лохи, а він (чіткий пацан) краще вкраде гроші, ніж чесно запрацює", - продовжив боєць АТО.

"Прикро, що він знав, як мені ці гроші дістаються, так само як і знав про мою хвору сестру, на операцію якій потрібно 6 тисяч доларів. Але хіба можна "чіткому пацану" і улюбленцю волонтерів відмовитися від халявних грошей? І він не відмовився. Нахабно крадучи навіть останнє... найболючіше усвідомлювати, що на таку підлість здатні найближчі люди. Особисто я бажаю йому пережити те, що пережив я... або хоча б кілька років в'язниці. Ну а як там повинно бути - богам видніше. Не залишайтеся байдужими, допоможіть моєму "братику" стати відомим. Може бути, це врятує когось від його брудних афер..." - резюмував Олійник.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті,

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...