Ніяких секретів: Що можна дізнатися про людину по тому, яку каву вона п'є

​Еспрессо, латте або без кофеїну? Що про вас говорять кавові уподобання.

Професор психології з Каліфорнійського університету Рамані Дурвасула (Ramani Durvasula) з'ясувала, як наші особистісні якості співвідносяться з тим, яку каву ми п'ємо, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Чорний без усього

Люди, які вважають за краще гірке, в тому числі чорну каву без всяких добавок, схильні до нарцисизму і антисоціальної поведінки.

Еспрессо

Ті, хто п'є еспресо, як правило, відрізняються вишуканим смаком і широким кругозором. Серед любителів еспресо багато завзятих мандрівників.

Латте

Латте і інші види кави з великою кількістю молока або вершків подобаються тим, хто відкритий новому, часто допомагає іншим, любить комфорт і прагне вільно розпоряджатися своїм часом.

Капучіно

Любителі капучіно вкрай вимогливі, більше інших піклуються про своє здоров'я і намагаються все тримати під контролем.

Кава з сиропом або кавові коктейлі

Пробувати холодні кавові коктейлі або кави з різними смаковими добавками - наприклад, з карамельним або кокосовим сиропом, - подобається любителям гострих відчуттів, які не бояться ризикувати.

Кава без кофеїну

Люди, які п'ють каву без кофеїну, зазвичай обережні і ретельно дбають про своє здоров'я. Їм подобається повністю контролювати власне життя, а несподівані й ризиковані ситуації їх лякають. Іноді вони здаються оточуючим егоїстами.

Розчинна кава

Каву з пакетиків і звичайну розчинну каву вважають за краще пити завзяті прокрастинатори і ті, хто легко ставиться до свого життя.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...