Німецькі діти стали заручниками кремлівських пропагандистів

В окупованому Криму залучили до політичних акцій неповнолітніх громадян ФРН.

Німецькі діти в окупованому Криму. Фото: donpress.com

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін розповів про чергову авантюру кремлівських пропагандистів, повідомляють Патріоти України з посиланням на українські ЗМІ.

«Пропагандисти Кремля привезли в окупований Крим німецьких дітей. Через відсутність консульського та страхового захисту це дуже небезпечна авантюра. Її організатори повинні бути притягнуті до відповідальності», - заявив міністр.

Генеральне консульство України в Мюнхені вже висловило обурення фактом використання дітей з Аугсбурга в пропагандистських проектах Кремля на тимчасово окупованій території України.

«Генеральний консул України в Мюнхені Юрій Ярмілко невідкладно звернувся з листом до Обербургомістра Аугсбурга Курту Гріблю з проханням жорстко відреагувати на неприпустиме залучення неповнолітніх громадян ФРН до сумнівних політичних акцій», - йдеться в повідомленні. Раніше російські ЗМІ повідомили, що німецькі діти приїхали в анексований Крим для участі в днях російсько-німецької дитячої народної дипломатії.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сухопутні війська ЗСУ показали один зі штурмів на фронті та захоплення росіян у полон (відео)

неділя, 5 травень 2024, 16:15

Українські захисники показали один зі штурмів на фронті. Воїнам вдалося взяти у полон росіян. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Сухопутні війська ЗСУ у Telegram, передають Патріоти України. На опублікованих кадрах зафіксована робота ...

"Тіньовий" флот РФ, що живить війну проти України, вийшов з-під контролю, - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 15:56

Рішення Заходу встановити граничну ціну на нафту змусило Росію збільшити тіньовий флот. Ці танкери перевозять російську нафту у великих кількостях у такі країни, як Китай, Індія та Іран, за вищими цінами, нагадують Патріоти України. Видання The Тelegra...