"Нобелівська премія Ділана - ще один доказ, що найбільші санкції Росія накладає на себе сама", - Портніков

Усі близькі Ділана були з Одеси та Литви, пише журналіст

Фото: "Обозреватель"

Бабусі і дідусі нобелівського лауреата 2016 року і великого музиканта Боба Ділана бігли в США від погромів і знущань Російської імперії. Його Нобелівська премія - ще один доказ, що найбільші санкції Росія накладає на себе сама, сама позбавляє себе шансів вибратися з безпросвітної архаїчності. Про це пише Віталій Портніков у "Фейсбуці", повідомляють Патріоти України, продовжуючи:

"Остаётся только сожалеть, что столетие назад этот цивилизационный суицид распространялся еще и на оккупированные территории: все же близкие Боба Дилана были из Одессы и Литвы.

Больше так не будет. Хотите гнить - разлагайтесь без нас".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...