"Нормандський формат себе вичерпав, ще навіть не почавшись", - Орєшкін про безрезультатніть переговорів

Ми маємо боротися з тероризмом нещадно. Бо інакше наші діти нас не пробачать. Але Орєшкін та інші росіяни цього визнати не можуть.

Фото: "Фейсбук"

Два дні тому у німецькій столиці відбулись переговори у так званому «Нормандському форматі», у яких взяли участь президенти Франції, України та Російської Федерації і канцлер Німеччини. Про які результати цієї зустрічі можна говорити, пояснив російський політолог Дмитро Орєшкін. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.



За словами Орєшкіна, нормандський формат себе вичерпав ще навіть не почавшись. Від поточної зустрічі теж не варто було чекати якогось прориву. Справа в тому, що, наприклад, російський президент поїхав до Берліну «для галочки». Він розумів, що у разі його відмови Петро Порошенко, Франсуа Олланд та Ангела Меркель все-одно зустрінуться, а цього Путін допустити не може, бо такі перемовини зафіксують його міжнародну ізоляцію.



Тим не менш, за словами політолога, Донбас уже набув статусу невизнаної території, питання навколо якої обговорюють роками. Політики збираються і «товчуть воду в ступі», проте від цього нічого не змінюється. Звісно, українська влада цього ніколи не визнає і не погодиться із втратою регіону, але варто дивитись правді в очі: території, підконтрольні "Л/ДНР" вже зараз набули чітко окресленого статусу Придністров’я. Так вважає Орєшкін.

Звісно, російські політологи не кажуть того, що є об'єктивною правдою. Зустріч у "Нормандському форматі" не вирішила питань щодо тероризму на території нашої держави. З тероризмом треба боротися - і лише Європа не хоче цього, бо втратити економічні зв'язки з Росією для неї є недопустимим. Україна має сама вирішувати, що нам робити. Ми не Росія, ми не Європа. Ми краще - ми можемо бути краще. Ми маємо боротися з тероризмом нещадно. Бо інакше наші діти нас не пробачать.

Спецкореспондент Анна Бондаренко

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...