Нове екодиво: Дерев'яний байк з водоростями у баку (відео)

І він їздить!

СкриншотЗнаменитий винахідник з Данії Рітсерт Манс прославився тим, що робить унікальні речі буквально з нічого. Складно уявити, що комусь в голову прийде створити дерев'яний мотоцикл на водоростях, але датчанин зумів це зробити, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На допомогу винахіднику прийшов інший фахівець, який вже довгий час працює над виробництвом екологічного палива. Для мотоцикла з дерева вибрали водорості. Ентузіасти довгий час створювали систему для вирощування водоростей для палива і домоглися свого.

«Дерев'яний кінь» чудово почувається, поглинаючи субстанцію з водоростей, і розвиває досить високу швидкість. Тепер винахідник налаштувалися зібрати космічний корабель з дерева.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знищення бронетехніки армії РФ: Російські добровольці показали нове відео боїв на Бєлгородщині

вівторок, 19 березень 2024, 12:44

Бійці "Російського добровольчого корпусу", які воюють проти кремлівського режиму в РФ, опублікували 19 березня нове відео боїв у Бєлгородській області. Відповідний ролик з’явився в телеграм-каналі РДК, передають Патріоти України. Російські добровольці ...

Родичі теж не бідують: Ексначальник Самбірського районного ТЦК задекларував 6,4 млн грн, шість квартир та новий Lexus

вівторок, 19 березень 2024, 12:29

Колишній начальник Самбірського районного ТЦК та СП Сергій Бабич, звинувачений у набутті необґрунтованих активів, задекларував 1,8 млн грн зарплати у ТЦК та ще 4,6 млн грн інших доходів, повідомляють Патріоти України. Зазначається, що Бабич та його род...