Нові подробиці: Українські депутати були в аеропорту Брюсселя, коли сталися вибухи

Українська делегація стала випадковим свідком, її евакуювали з потягу.

У аеропорту Брюсселя. Фото: соцмережі.

Українські депутати знаходилися у аеропорту Брюсселя у той момент, коли там сталося два гучних вибухи. Депутати не постраждали, їх було евакуйовано. Про це повідомила у своєму Facebook депутат Олена Сотник, передають Патріоти України.

"Теракт в аеропорту Брюсселя, на другому поверсі в частині відправлення рейсів. Багато постраждалих", - написала народний депутат. "Українська делегація стала випадковим свідком, нас евакуювали з потягу. Все ок, але страшно тільки від того, що це в центрі Європи", - додала Олена Сотник. Українські депутати були на парламентських слуханнях в Європарламенті, в тому числі у справі Савченко. Раніше ми повідомляли, що від терактів у столиці Бельгії загинули щонайменше 27 людей.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Частина правлячого РФ класу робить усе для того, щоб Шойгу в новому уряді Путіна не було - Петро Олещук

четвер, 2 травень 2024, 11:45

Політолог Петро Олещук в ефірі Radio NV припустив, що в Росії відбудуться кадрові перестановки в керівництві країною-агресором, зокрема диктатор Володимир Путін на тлі своєї «інавгурації» може позбутися міністра оборони РФ Сергія Шойгу, передають Патрі...

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, - карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...