​Новорічне привітання патріотів України з окупованого Краснодона (фотофакт)

Патріоти просять Батьківщину не забувати про них, про справжніх українців в окупації

Журналіст «Громадське ТВ» Євген Спирин, сам родом луганчанин, переказав привітання зі своєї малої батьківщини, зазначають Патріоти України.

Новогоднее поздравление из оккупированного казаками Краснодона.

"Передайте Восток Вендетта и Евгений Спирин, скажите привет из УКРаснодона". "Наверное вы больше меня поймете... наверное люди там с риском для жизни ...так вот. борются".

Передаю и поздравляю. Парни и девчонки, будьте аккуратны там, в Краснодоне. И хорошо, что вы есть. Мы обязательно встретимся там, где нет границ.

Краснодон, январь 2016. Остановка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...