Новорічний "сюрприз": У луцькому гіпермаркеті продають гірлянди з російською символікою (фото)

Адміністрація закладу після втручання місцевого депутата вже пообіцяла вирішити це питання.

Фото:Facebook

У Луцьку в гіпермаркеті "Там-Там" продають гірлянди в упаковці, розфарбованій у кольорах прапора Росії. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив депутат Микола Федік, інформують Патріоти України.

"Прочитав вчора пост на ФБ небайдужих громадян з приводу того, що у луцькому "Там-Тамі" виникла провокація з новорічним присмаком. Ось такі новорічні вогники продаються у супермаркеті.

Вирішив сьогодні зранку туди заїхати та розібратись у ситуації. Побачив ту саму картинку: цілий стелаж коробочок з прапорами росії. Не повірив своїм очам!!! Викликав адміністратора та менеджера, щоб пояснили, що це за непорозуміння у їхньому супермаркеті… Намагався ставити питання чемно, наскільки це можливо у даній ситуації.

Пояснив, що взагалі то Україна зараз перебуває у стані війни з росією, і якщо вони цього не розуміють, то це їх мінус та мінус їхнього керівництва. Попросив вирішити оце викривлення реальності та прибрати коробочки з прапорами країни-агресора. Адміністрація закладу після наполегливої дискусії визнала проблему і погодилась щодо недопустимості розміщення такої бридоти на прилавках. Пообіцяли розібратися з цим мотлохом.

Дякую уважним громадянам, які звернули на це увагу, та закликаю всю громаду міста разом контролювати і протистояти таким ситуаціям не тільки у ФБ", - написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Смерть військовозобов'язаного в ТЦК Кривого Рогу: Спливли нові подробиці

вівторок, 7 травень 2024, 13:53

У військовозобов'язаного, який помер у ТЦК Кривого Рогу Дніпропетровської області, виявили токсичну дію невідомої речовини. Про це повідомляє Телеграм-канал "СВОЇ | Кривий Ріг" з посиланням на результати розтину, передають Патріоти України. За даними р...

Фанати совка дуже образилися: Китайці показали свою версію, як Сталін посилав Мікояна до Мао Цзедуна (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 13:41

Серед фанатів радянського режиму спалахнув скандал через образ диктатора Йосипа Сталіна у китайському історичному телесеріалі Дипломатичні ігри. Річ у тім, що в оприлюдненому у соцмережах уривку кривавого тирана було показано глядачам не як «великого л...