Гроші не пахнуть: В Ужгороді книжковий магазин продає зошити з гербами і прапорами Росії (фото)

Продавці вважають, що торгують звичайними зошитами із малюнками на історичні теми.

В Ужгороді продають зошити із російськими імператорами. Фото: соцмережі.

В одному з книжкових магазинів Ужгорода продають шкільні зошити, на обкладинках яких зображені імператори Російської імперії, а також прапор і герб країни-агресора. Про це розповіла Наталія Цодікова на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

"Ужгород, магазин "Чарівний ліхтарик". Це зошити для дітей. За версією продавців - з історією. Війна з Росією - ні, не чули. Хто повинен контролювати це неподобство", - написала Наталія.

Пізніше, правда, жінка розповіла, що "зошити з Романовими і російською символікою прибрали" з полиць магазину. Але користувачі продовжують обурюватися в коментарях.

"Є так багато хороших зошитів, які зроблені в Україні, є на патріотичну тематику, є з тваринами, пейзажами - дуже багато різних красивих. Невже ті, хто продає, не мають з чого вибрати - що продавати? Не вірю", - написала Світлана Максимюк.

А Лариса Романюк згадала, як у неї в цьому ж магазині була "чудова" бесіда після того, як вона відмовилася купувати папір російського виробництва. "Тому що: "У чому взагалі проблеми, не вигадуйте", - привела жінка відповідь продавця.

"Ворожа пропаганда і неосвіченість населення не спить. Хоча, можливо, заспав..." - резюмував Тарас Деюк.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...