"Гуманітарна допомога": На Волині роздавали футболки із російським триколором

Люди, які роздавали одяг з символікою Росії, зізналися, що вони - прості робітники, а найняв їх священик однієї з місцевих православних церков.
Футболка із "гуманітарної допомоги". Фото: соцмережі.

Парафіянам УПЦ МП в селі Мельники Шацького району Волинської області почали вручати подарунки. Мова йде про футболки із зображенням прапора країни-агресора Росії і ведмедя, передають Патріоти України.

Свідком інциденту виявився військовослужбовець «Легіону Свободи» Юліан Матвійчук. Спочатку він і його товариші вирішили, що в місті з'явився сепаратист, який носить таку футболку. Але пізніше з'ясувалося, що йому просто її подарували у вигляді гуманітарної допомоги.

«На Волині знайшли сепара, провели роз'яснювальну роботу. Зізнався, що футболку йому подарували в місцевій церкві Московського патріархату, як він каже, «на гуманітарку там», - пояснив Юліан Матвійчук.
«Гуманітарну допомогу» виявили на одному з пляжів Шацьких озер. Люди, які роздавали одяг з символікою Росії, зізналися, що вони - прості робітники, а найняв їх священик однієї з місцевих православних церков. Також є інформація, що такі футболки точно дарували в православній церкві УПЦ МП села Мельники Шацького району.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...