Новий адронний коллайдер може знищити Землю

​Нещодавно вчені з'ясували, що для штучних чорних дір необхідно менше енергії, ніж вони думали раніше.

Тому вони побоюються того, що потужний Великий адронний коллайдер 2.0, який з'явиться через десять років, зможе створити чорну діру на Землі, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Нинішній БАК, який має довжину в 27 кілометрів, став малий для фізичних дослідів, тому був запропонований план будівництва нового апарату, який отримав назву "Майбутній коловий коллайдер". Відзначається, що він буде потужніший в 7 разів, і його параметри будуть складати 80-100 км.

За словами експертів, вони можуть зробити прорив в світі фізики, але у них є побоювання щодо чорної діри, яку вони можуть створити за допомогою цього апарату. Фахівці припускають, що між частинками може бути енергія, яка стиснеться і породить дві чорні діри, які об'єднаються і стануть однією великою, здатною поглинути все навколо.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...