Новий прозахідний союз у Тихому океані - ще один «удар в спину». Відомий дипломат про те, чого злякалася Росія

РФ остаточно і безповоротно програє технологічне протистояння і залишиться на задвірках історії

Новий західний союз. Чого злякалася Росія

Патріоти України пропонують допис екс-голови МЗС України Володимира Огризко.

В четвер, 4 лютого, Австралія, Бруней, В'єтнам, Канада, Малайзія, Мексика, Нова Зеландія, Перу, США, Сінгапур, Чилі і Японія підписали угоду про створення Транстихоокеанского партнерства, яке передбачає повну відміну митних зборів на товари і послуги в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.

Ідея формування таких зон дуже корисна для світової економіки, оскільки, якщо уявити, що нарешті запрацює, скажімо, зона вільної торгівлі між США, Канадою та Європейським союзом, це буде мати колосальний економічний ефект для країн, що беруть участь у даному об'єднанні.

Уявімо собі, що Транстихоокеанское партнерство дійсно запрацює. Воно охоплюватиме надзвичайно важливих партнерів і, таким чином, допомагатиме світовій торгівлі й світовому економічному розвитку.

Очевидно, що країни, які в це партнерство не потраплять, будуть відчувати певний дискомфорт. Але, природно, для участі в подібних економічних утвореннях потрібно відповідати високим стандартам і критеріям.

Росіяни – їх експерти вже заявили, що Транстихоокеанське партнерство несе загрозу економіці країни, - зрозуміло, побоюються, що їхня неучасть у подібних конструкціях буде означати їх технологічне відставання, яке і так є для них вкрай помітним або чутливим. Тепер же воно буде тільки поглиблюватися.

Всім відомо, що і зараз стандарти ЄС є візитною карткою для будь-якого експортера і знаком того, що він знаходиться на рівні, відповідному найвищим європейським і світовим стандартам. Виключені з цього процесу країни починають потроху відставати, втрачаючи економічні перспективи.

Тому я дуже добре розумію переляк, який зараз відчувають російські аналітики та експерти – вони розуміють, що РФ остаточно і безповоротно програє технологічне протистояння і залишиться на задвірках історії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...