Новий сервіс від Міносвіти: Мобільний електронний кабінет абітурієнта

​Запущена стартова версія мобільного додатка “Особистий електронний кабінет вступника”, за допомогою якого абітурієнти можуть відстежувати статус своїх заяв і результати конкурсів на мобільних телефонах і планшетах.

“Сервіс доступний для користувачів операційної системи Android, проте також розпочато реєстрацію додатки в App Store, повідомляють Патріоти України.

Щоб запустити програму, що завантажується, необхідно ввести логін і пароль особистого електронного кабінету… Наразі триває робота над удосконаленням сервісу”, – повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки України в неділю.

Основні функції програми:

  • інформування про подані заявки на конкурсні пропозиції;
  • відображення статусу заявки в реальному часі;
  • інформація про конкурсні пропозиції;
  • список дисциплін та інформація про приймальну комісію;
  • інформування про результати конкурсу.

У Міносвіти наголошують, що мобільний додаток не дає можливості внесення змін до поданих заяв на вступ, подачі в онлайн-режимі заяв і складання вступних іспитів, а також не дає жодних переваг на участь у конкурсі під час вступу на певну конкурсну пропозицію.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...

Огляд ситуації в зоні бойових дій станом на 3 травня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:05

Ще один випуск огляду ситуації в зоні бойових дій. Також приділив наприкінці увагу питанню формування групи військ "Північ" та її загрози Харкову. Особливо хочу звернути вашу увагу на те, що завтра хочу записати відео у форматі відповідей на ваші пит...