Новий власник, новий курс: Імовірно Тимошенко стала власницею "112 Україна", - Сазонов

Власниками каналу наразі є Юрій Будяк і Олександр Наранович, які діють в інтересах лідерки "Батьківщини".

Юлія Тимошенко. Фото: rian.com.ua.

Оглядач Кирило Сазонов на своїй сторінці в facebook повідомляє про те, що, судячи з усього, телеканал «112 Україна» був куплений Юлією Тимошенко - коли його не включи, там весь час виступає вона, передають Патріоти України.

«Без обмеження по часу - просто соло. Ну і невеликий пакет у Ляшка», - переконаний блогер. Як передає replyua.net, український блогер може бути дуже недалеким від правди - ще рік тому українські ЗМІ стали повідомляти про те, що телеканал «112» пов'язаний з Юлією Володимирівною. Так, 30 травня 2015 року на ресурсі «Антикор» була розміщена стаття під назвою «112 Україна»: нові версії про те, кому належить канал і чому зірвалося засідання Нацради». У ній йдеться про те, що канал був придбаний колишнім соратником по партії Віктора Медвечука в інтересах Юлії Тимошенко. Є в цій статті і інша версія - Медвечука в цій схемі немає, а канал пов'язаний з Олександром Онищенком, який, у свою чергу, пов'язаний з Юлією Тимошенко.

30 вересня 2016 року «Бизнес Вести Украина» писали, що Тимошенко є головним інвестором телеканалу «112 Україна» - вона витрачає на нього майже 1 мільйон гривень на місяць. Власниками каналу зараз є Юрій Будяк і Олександр Наранович, які діють в інтересах Тимошенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін не пробачить свого "маршала перемоги"? Кар'єра Шойгу стрімко завертає від ближнього боярина та кандидата в спадкоємці престолу до відставного шамана

четвер, 9 травень 2024, 9:14

Арешт Тимура Іванова, заступника міністра оборони РФ - це серйозне потрясіння для всього оточення Сергія Шойгу. Та й сам Кожугетович навряд чи тепер може розраховувати на місце в новому уряді, який Путін має представити найближчим часом. За даними Tele...

Гори російських трупів: Захисники Роботиного на Запоріжжі показали, як окупанти начебто взяли ключовий український плацдарм на Мелітопольському напрямку (відео 16+)

четвер, 9 травень 2024, 8:30

Загарбники неодноразово брали на словах це селище, котре селить окупантам як кістка в горлянці посеред ключової смуги "лінії Суровікіна". Воїн 118-ї механізованої бригади ЗСУ показує трупи російських солдатів в одному з будинків поблизу школи у селі Ро...