"О чём вы думали, когда решили увековечить террориста и бандита?": Вдова загиблого в Чечні військовослужбовця прокляла рід Кадирових

Жінка обурилася перейменуванню у Петербурзі моста через Дудергофський канал.

Міст Кадирова в Петербурзі. Ілюстрація:ukr.obozrevatel.com

Дружина загиблого на війні в Чечні російського військовослужбовця Михайла Костікова відреагувала на перейменування петербурзького моста через Дудергофський канал в Кадировський. Жінка написала в Facebook гнівний пост, інформують Патріоти України.

Ольгу Костікову обурило те, що ім'я чоловіка, який відзначився під час першого чеченського конфлікту фанатичною підтримкою ваххабітського тероризму і закликав вбивати якомога більше росіян, знайшлося місце в назві, яка його увіковічнює. Чоловік Ольги, Михайло Костіков був убитий в 1995 році на підході до Грозного в результаті влаштованої бойовиками засідки.

"О чём вы думали, когда решили увековечить террориста и бандита? Кровь стольких российских мальчиков на руках Кадыровых, будь проклят их род!!! Сын, который не может ничего другого, кроме вершения террора и отец-кровопийца, у меня нет для них других слов!

Я не боюсь, если меня найдут боевики Кадырова. Они могут меня убить, а вы - гадины, живите со своим позором. Вы, господа Милонов и Полтавченко, когда-нибудь теряли на войне родных? Знаете, как это?

Тысячи российских матерей знают. Благодаря вам на Петербург опустился такой позор, какой ещё никогда не опускался. Спасибо вам, сволочи!" - написала Ольга.

Як відомо, з пропозицією перейменування моста через Дудергофський канал навесні цього року виступив депутат законодавчих зборів північної столиці Віталій Мілонов. Пізніше ініціативу підхопили в топономічній комісії Петербурга, а 16 червня губернатор міста Георгій Полтавченко затвердив нову назву.

Учасниця наради за зачиненими дверима в топономічній комісії Смольного, співробітниця Музею історії міста Галина Нікітенко після всього зізнавалася, що на неї чинився тиск, щоб вона віддала свій голос за перейменування моста.

Жителі міста і багато відомих російських діячів мистецтва неодноразово протестували і висловлювалися проти присвоєння мосту імені Ахмада Кадирова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...