"Образили євреїв" на "гроші ФСБ": Айдер Муждабаєв виступив з різкою критикою перейменування проспекта Ватутіна на проспект Шухевича

Міф про антисемітизм керівників УПА отримав нового адепта.

Айдер Муждабаєв. Фото: TopUkr.За перейменуванням проспекту Ватутіна в Києві в проспект Шухевича стоять великі гроші. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст і заступник гендиректора кримськотатарського телеканалу ATR Айдер Муждабаєв, передають Патріоти України.

"Чи знаєте ви, що за вуличним перейменуванням, що образило українських євреїв і створило на порожньому місці проблеми України на міжнародній арені, банально стоять гроші? Ось просто гроші. Не в разовому, а в широкому сенсі. Тут, за великим рахунком, нічого особистого немає. Ні до Ватутіна (радянського воєначальника Миколи Ватутіна - Ред.), ні до Шухевича (головнокомандувача Української повстанської армії Романа Шухевича - Ред.). Ні до євреїв, ні до націоналістів", - вважає Муждабаєв.

За його словами, українцям просто "навішали локшини" за участю "прикомандированих в Києві" співробітників російських спецслужб.

"Одна обізнана і порядна людина мені все по поличках розклала. Розповідати не буду, тому що вийде бездоказово. І тому, що мені противно і сумно. У довгостроковому виграші - група товаришів, плюс, звичайно, прикомандировані в Києві співробітники Федеральної служби безпеки (Росії - Ред.). В кінцевому програші - українці, незалежно від політичних поглядів і національності, президент, уряд і так далі. Як легко навішати локшини. Яка ситна, виявляється, для когось ця локшина. Є речі, яких краще не знати", - написав журналіст.

Нагадаємо, 1 червня Київська міська рада підтримала рішення про перейменування проспекту генерала Ватутіна в проспект Романа Шухевича, головнокомандувача Української повстанської армії. На засіданні був присутній нардеп Юрій Шухевич - син головнокомандувача УПА. Він подякував депутатам за прийняте рішення.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...