"Очень по-пацански, гопник получил от боксера": Експерт про атаку на "гумконвой" у Сирії

Вчорашня помста російської авіації на кордоні з Сирією - це страшно, дико і нелюдяно, але хіба хтось із того здивований, вважає політолог.

Олег Пономар. Фото:obozrevatel.com

Про це пише політичний оглядач Олег Пономар на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України. Після того, як турецькі винищувачі знищили Су-24, російська авіація розбомбила гуманітарну колону в місті Азаз на кордоні Туреччини та Сирії. Вийшло дуже "по-пацанськи" - отримати від боксера і задля помсти побити дитину.

"Барак, как мы и предполагали, подписал оборонный бюджет США на 2016 год! В котором предусмотрена военная помощь Украине в размере 300 млн. долл., из которых 50 млн — на летальное оружие. Вот такой был вчера День Благодарения. И мы благодарим Америку", — пише оглядач.

"Сирия. Россия в отместку за свой сбитый Су разбомбила гуманитарный конвой, шедший из Турции в сирийский лагерь для беженцев. Это страшно, это дико, это нечеловечно, но разве кто-то удивлен?

Это очень по-пацански (*сарказм), когда гопник, получив от боксера (НАТО), в отместку пошел и избил ребенка", — підкреслює експерт.

Він також розповів, що один з підрозділів міністерства фінансів США (The Office of Foreign Assets Control (OFAC) of the US Department of the Treasury) розширив 4-й пакет антиросійських санкцій.

"На этот раз туда попали трое граждан России, среди них действующий президент международной шахматной Федерации, бывший губернатор, миллиардер?

Кирсан Илюмжинов, а также его банк "Русский финансовый альянс". Причина — финансирование ИГИЛ (это то, о чем говорил Барак несколько дней назад — комплексный подход к борьбе с ИГИЛ).

Добро пожаловать в "клуб", Кирсан", — іронізує Пономар.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку, але офіційно заявили про "трагічну загибель"

четвер, 25 квітень 2024, 20:52

Російські окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку Любов Тимчак. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно ...

"Перевзувся!": На росТБ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 20:44

Російські пропагандисти звинуватили колишнього президента США Дональда Трампа в тому, що він “перевзувся”. На думку рупорів Кремля, він повинен був завадити виділенню Україні військової допомоги. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст т...