Одного "Інтеру" замало: Скандальний міліціянт Ківа обіцяє погром на NewsOne та 112 Україна

Екс-перший міліціянт Києва (протеже Авакова) не перестає давати обіцянки нищити та палити далеко за межами фронту. Якщо такі кадри рулять в МВС, то які можуть бути претензії до звичайних громадян?

Ілля Ківа. Фото:dn.depo.ua

У статті Голосу стверджують ніби радикали за вказівкою влади готуються атакувати NewsOne і 112-й канал. За інформацією видання зразу кілька джерел повідомили, що акції, на зразок тієї, що була під "Інтером", найближчим часом пройдуть під офісами ще двох телеканалів - NewsOne і 112 Україна. Сам Ківа теж це обіцяє, передають Патріоти України.

"Проведемо обов'язково протягом місяця. В порядок ми наведемо всіх", - говорить він. Автор статті в "Голосі" вважає, що чекати нових погромів, а можливо, і підпалів, не доведеться - люди Ківи планують їх найближчим часом.

"Голос" пише, що на цьому тижні радикали на чолі з Іллею Ківою пікетували, а потім і спалили офіс каналу "Інтер". Як стверджує автор, це сталося за вказівкою влади - погром каналу "Інтер" - це тільки прелюдія до великої драми.

"Я не приховую свою участь в цих акціях. Ми будемо проводити їх і далі. Ще більш радикально", - заявив Ківа. Організаторів цієї акції виявити не складно, вважає автор. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков пише гнівний допис з приводу "Інтера", закликавши СБУ зайнятися телеканалом.

Паралельно ходять чутки, що канал пікетуватимуть. Потім на вихідних група радикалів знищує офіс каналу, а організатори мітингу Ілля Ківа і Дмитро Корчинський публічно заявляють, що причетні до нього і будуть громити агентів Кремля. Призначається розслідування, яке, як ми знаємо з досвіду, не дасть ніяких результатів.

"Голос" пише, що атаку на Інтер координував колишній начальник Департаменту по боротьбі з незаконним обігом наркотиків МВС Ілля Ківа, який вважається наближеним до міністра МВС Арсена Авакова. Ківа сам відкрито говорить, що він - людина Авакова. У нього є власний загін бійців-спортсменів з передмістя столиці, переважно з Білої Церкви. Сам він, щоправда, називає своїх бойовиків колишніми учасниками АТО.

Ще один фігурант атаки на "Інтер" - відомий радикал Дмитро Корчинський. Ківа зізнається, що міністр Арсен Аваков давав йому доручення під час протестів. "Я маю довірливе ставлення Авакова ... Наше завдання було провести мирну акцію, без конфліктів", - Ківа чи через розуміння власної безкарності, чи то через свою балакучість, зізнається, що перед ним "була задача"!

Від кого? Очевидно, від Авакова, вважає автор статті в "Голосі". Для її здійснення і підтягнули перевірених бойовиків і кримінальників, стверджує він.

"Дивує одне - якщо все настільки очевидно, чому ні Ківа, ні Корчинський не "залягли на дно", чому правоохоронці не проводять з ними ніяких процесуальних дій, так хоча б допитали? Більш того, Ківа на всю країну в прямому ефірі заявляє, що є "чистильником" і буде нещадно розправлятися з "ворогами народу".

Обіцяє нові подібні акції під офісами інших каналів, зокрема, NewsOne. Кому ще загрожує небезпека? В першу чергу 112-му, який вже неодноразово пікетували, і кидали "коктейль Молотова "в офіс", - пише автор матеріалу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Російський" військовослужбовець, який відкрив вогонь по "своїх", виявився жителем окупованих територій

субота, 4 травень 2024, 19:53

"Російський" військовослужбовець відкрив вогонь по "своїх" і розстріляв шістьох командирів із 70-ї мотострілецької дивізії ЗС РФ. Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на джерела з боку противника, передають Патріоти України. Росіяни роз...

"Щиро бажаю, щоб так само "народжувалося життя" в твоєму місті": Андрій Бєдняков висміяв ведучу з РФ, яка їздила на ТОТ

субота, 4 травень 2024, 19:14

Український ведучий і гуморист Андрій Бєдняков публічно висловився про російську телеведучу, блогерку Настю Івлєєву, яка днями зганьбилася своєю пропагандистською позицією, передають Патріоти України. Так, у своєму фотоблогу Андрій іронічно звернувся д...