"Одноособового наступника більше не буде - Путін тепер нікому не вірить, особливо близьким друзям" - російський політолог

Діюча в Росії система досягла найбільшого успіху в проведенні перфомансів, в організації видовищ, але дивитися на ці видовища вже нікому, вважає Гліб Павловський.

Путін. Ілюстрація:thekievtimes.ua.Діюча в РФ система важко поранена, вона може пережити 2017-й, але що буде в 2018-му, припускати безглуздо. Таку думку в інтерв'ю виданню Собеседник висловив російський політолог Гліб Павловський, інформують Патріоти України.

"Ця система ще зберігає досить значний фінансовий ресурс і, головне, ресурс рухливості, стрибучості, сказав би я. Вона може стрибнути до Сирії, наприклад, може відскочити ... Ось зараз вона стрибнула в Іран. Але - що цікаво - вже не змогла про це промовчати.

Вона розбовкала про свою базу, похвалилася і в результаті змушена була відскочити. Тобто стрибнути ще можемо, але тримати язик за зубами вже не вміємо. Я б сказав, що система досягла найбільшого успіху в проведенні перфомансів, в організації видовищ, але дивитися на ці видовища вже нікому", - пояснив Павловський, додавши, що світу вже нецікаво, а внутрішній споживач "наївся".

Говорячи про президента РФ, політолог висловив припущення, що Володимир Путін досяг своїх цілей, але "політично їх пережив". Тепер він нікому не вірить, особливо близьким друзям, але піти від них не може.

Одноособового наступника більше не буде - в це Путін вже награвся; він не висловить Медведєву невдоволення, але й ніколи не пробачить йому протестів 2011 року. Після Путіна - принаймні йому це так малюється - можлива тільки якась колективна влада з його абсолютним впливом, але як він має намір здійснити цю схему - невідомо, розповів Павловський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Під Єкатеринбургом зростає база зберігання танків, - військовий аналітик

субота, 20 квітень 2024, 16:30

За поточних темпів військових втрат і нинішніх обсягів нового військового виробництва у Росії закінчаться всі танки приблизно за 2-2,5 року. Такі підрахунки зробив військовий оглядач Covert Cabal, передають Патріоти України. Аналітик зазначає, що з поч...

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...