"Ох кому-то будет о-о-очень больно-больно": Бірюков прокоментував скандал з нагородженням військовослужбовців у Маріуполі

Розміщення і харчування військовослужбовців, які прибули 31 грудня на церемонію вручення державних нагород, повинні були забезпечити офіцери штабу сектора "М", наголосив волонтер.

Юрій Бірюков. Фото:uapress.info

Розміщенням військових напередодні і після церемонії вручення нагород на аеродромі Маріуполя Донецької області повинні були займатися представники штабу сектора. Про це заявив у своєму Facebook радник президента України, волонтер Юрій Бірюков, інформують Патріоти України.

Він прокоментував повідомлення про неналежне ставлення до прибулих з передової військовослужбовців.

"Ох кому-то будет о-о-очень больно-больно. С погодой действительно была непредсказуемая задница. Но вопросы размещения и обеспечения едой – вопрос непосредственных исполнителей уровня штаба сектора. Вот только им недосуг, они были в процессе празднования", – написав Бірюков.

Як відомо, 31 грудня 2016 року президент України Петро Порошенко відвідав разом з американськими сенаторами та послом США в Україні сектор "М", щоб привітати українських військових з Новим роком і вручити державні нагороди.

У соцмережах волонтер Ольга Богатова і військовослужбовець ЗСУ Валерія Бурлакова повідомили, що після урочистостей військових залишили в ангарі Маріупольського аеропорту, де вони зустріли Новий рік і перебували до ранку 1 січня. Вчасно відправити бійців по місцях дислокації нібито завадила погода.

Міністр оборони України Степан Полторак доручив Військовій службі правопорядку провести службове розслідування за фактом того, що сталося.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ISW дав прогноз, коли Сили оборони України зможуть піти у рішучий контрнаступ

неділя, 28 квітень 2024, 9:23

Збройні сили України за допомогою сучасного військового озброєння, наданого союзниками, зможуть не допустити суттєвого просування російських військ. Україна, найімовірніше, стабілізує лінію фронту в найближчі місяці та зможе розпочати обмежені контрнас...

Відкочування фронту на Донецькому напрямку продовжується... Але це все ще можна виправити, - український військкор

неділя, 28 квітень 2024, 9:14

Український військовий кореспондент Богдан Мирошников у свіжому пості від ранку 28 квітня таке доповідає про ситуацію на фронті.