Полторак в люті: Міністр оборони пригрозив жорстко покарати винних у скандалі з нагородженням бійців АТО в Маріуполі

Глава Міноборони запевняє, що 5 січня імена винуватців скандальної ситуації повинні бути відомі.

Степан Полторак. Фото:obozrevatel.com

Міністр оборони України Степан Полторак днями доручив Військовій службі правопорядку у Збройних силах України провести службове розслідування щодо неналежного перевезення і розміщення бійців АТО - учасників урочистостей в Маріуполі 31 грудня. На своїй сторінці в Facebook міністр пише, що за підсумками розслідування будуть покарані ті, хто винен в цій ситуації, інформують Патріоти України.

"Обурений діями керівництва штабу АТО, командування ОТУ "Маріуполь" та 54-ї бригади, які не забезпечили належної доставки і розміщення військовослужбовців, викликаних з підрозділів для нагородження", - пише Полторак.

Він запевняє, що 5 січня імена винуватців скандальної ситуації повинні бути відомі. "Всіх винних посадових осіб притягнуть до дисциплінарної відповідальності", - гарантував глава оборонного відомства.

Радник президента України Юрій Бірюков пише, що 31 грудня в Маріуполі дійсно були непередбачувані проблеми з погодою.

"Але питання розміщення і забезпечення їжею - питання безпосередніх виконавців рівня штабу сектора. Ось тільки їм ніколи, вони були в процесі святкування. Буде боляче. Сильно", - прокоментував він.

Волонтер Роман Донік заявив, що Петро Порошенко дуже злий. "Ось так в ручному режимі, маленькими кроками, але все налагодиться", - упевнений Донік.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...