"Окремо - за рейки, окремо - за шпали": Мережу розсмішила дивна медаль з РФ (фото)

Офіційних підтверджень існування медалі немає, але в мережі її можна купити за 500 рублів.

Фото:Facebook

Російські військовослужбовці хваляться медалями "За будівництво залізниці Журавка – Міллерово" – гілки залізниці в обхід України. Про це повідомляє у своєму Fаcebook Іраклі Комахідзе, інформують Патріоти України.

При цьому він зазначає, що офіційних підтверджень існування цієї медалі немає, але в мережі її можна купити за 500 рублів.

"Попалося нове творіння в вигляді "Медаль за будівництво залізниці Журавка – Міллерово”, якою вихваляється військовослужбовець ЖДВ ЗС РФ на своїй сторінці. Інформації по заснуванню настільки “почесної” нагороди в мережі немає. Але зате є посилання на інтернет-магазин, де її можна купити за якісь 550 дерев’яних рублів", – пише Комахідзе.

Він також додав, що "непогано б вказати на медалі, що висока нагорода вручена за самовідданість і героїзм при будівництві залізниць під жорстким артилерійським вогнем підступних бандерівців".

Користувачі соціальних мереж, коментуючи його пост, додають: "за будівництво залізниці Журавка – Міллерово" – це тост", "Ні, ну а шо … будівництво цілої залізниці в Раїсі може бути прирівняне до героїзму, чого ви … уявляєте: у вік нанотехнологій, швидкісного інтернету і освоєння сусідніх галактик побудувати дорогу за допомогою кирки, лопати і брухту – це не просто героїзм, це відразу до лику святих. У всякому разі, саме таке будівництво зображено на медальці", "Мідаль "За отказ кушать за папу і маму", "в старых традициях---даёшь БАМ!, "Отдельно орден за рельсы и отдельно за шпалы".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...