Окупанти будуть брати Авдіївку за будь-яку ціну, - Злий одесит

Якщо Авдіївку буде евакуйовано, то бойові дії за неї можуть прийняти повномасштабний формат.

Загострення під Авдіївкою. Фото: ЖЖ.

Думка про те, що окупаційні війська зроблять наступ на Авдіївку з метою повного взяття даного населеного пункту під контроль у мене з'явилися відразу ж після того, як прозвучала перша інформація про евакуацію цивільних осіб. По суті, якщо буде евакуйований даний н/п, то бойові дії за нього можуть прийняти повномасштабний формат. І, не минуло так багато часу, а цей здогад підтвердили прямо в Кремлі. Так пише у своєму блозі Злий одесит, передають Патріоти України і цитують далі:

"Так, сегодня пресс-секретарь президента РФ Дмитрий Песков заявили, что террористы (читай войска РФ), в результате контрнаступления, вернули под свой контроль Авдеевку. А теперь по сути.

1. Авдеевка не была под контролем шоблы ДыНэРо, а находилась в зоне ответственности ВСУ на момент обострения.

2. На данную минуту террористы не вернули под свой контроль, как населенный пункт, так и даже те опорные пункты, которые потеряли накануне, в результате своего отступления.

3. И, пожалуй, самое главное и неприятное... Если уже пресс-секретарь главного российского зиккурата заявил о том, что Авдеевка находится под контролем террористов, значит изначально это входило в планы Москвы. Откажется ли она от них? После заявления Пескова - вряд ли и даже наоборот, лишь усилит в этом направлении потуги, дабы заявления самого честного пресс-секретаря не оказались голословными.

А потому, будет перемирие или нет (а скорее второе, нежели первое), но после того как закончится вывод гражданского населения, не исключен апогей обострения".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Вона спілкується російською, але вона за Україну": Співак Андрій Кравченко заступився за Славу Камінську

субота, 4 травень 2024, 17:44

Співак Андрій Кравченко в інтерв'ю Аліні Доротюк прокоментував свою співпрацю зі співачкою Славою Камінською, яка у 2023 році заявила, що не планує повертатися в Україну, і заступилася за російську мову, передають Патріоти України. Кравченко записав ду...

"Работайте, братья": Окупант розстріляв командирів з управління артилерійського дивізіону (фото)

субота, 4 травень 2024, 17:01

Російський окупанти розстріляв своїх товаришів по службі з управління артилерійського дивізіону, передають Патріоти України. Як повідомляє Телеграм-канал "Оперативний ЗСУ", росіяни оголосили план "Перехоплення", щоб затримати стрільця. За інформацією к...