Окупанти захвилювалися: Росія планує побудувати у Криму телевежу для боротьби з українським телебаченням, - Нацрада

Росіянами будуть витрачені мільйони рублів з державного бюджету РФ на безглуздий проект, в той час, коли в них є проблеми з енергетикою, водою, соціальними виплатами.

Телевежа на Чонгарі створює окупантам у Криму величезні проблеми. Ілюстрація:http://ks.ridna.ua

Проросійська влада в анексованому Криму планує у 2018 році побудувати телевежу для протидії чинній на Чонгарі Херсонської області вишці. Про це на своїй сторінці у Facebook написав член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Сергій Костинський, передають Патріоти України.

"Чонгарська вежа створює для росіян проблеми в Північному Криму. Саме тому окупаційна влада планує у 2018 році за державний кошт будівництво власної вежі неподалік Джанкоя, для протидії Чонгару, висотою 151 метр - РТС "Соленое озеро".

Що важливо розуміти в цій ситуації?

В напрямку Криму, в сфері телерадіомовлення, ми працюємо першим номером, володіємо ініціативою, тоді як окупаційна влада діє лише у відповідь.

Отже, поки вони будуть намагатися відповідати на наші кроки, будемо продовжувати реалізацію Стратегії розвитку телерадіомовлення в Херсонській області і на територію Криму.

Згідно з цією стратегією, кількість телеканалів і радіостанцій, що мовитимуть на півострів, буде збільшуватися.

І останнє. Росіянами будуть витрачені мільйони рублів з державного бюджету РФ на безглуздий проект, в той час, коли в них є проблеми з енергетикою, водою, соціальними виплатами.

Таким чином, чим більше ворог краде з власного бюджету та неефективно витрачає кошти, тим гірше йому, тим краще для нас.

Нагадую, проект "Чонгарська вежа" розроблено державою, але на його реалізацію було залучені не державні, а приватні інвестиції.", – написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...