"Окупація не вічна. Росіяни ще будуть святкувати День виведення військ з України", - блогер

Колись ніхто не вірив у перемогу Майдану, а зараз багато хто сумнівається у можливість повернення окупованих територій.

Україна переможе. Фото: expres.ua.

"У людей коротка пам'ять. Починаючи з 2010 року, щоразу, коли ми вчергове намагалися покласти край маріонетковому режимові Януковича, більшість скімлила і говорила про "не час" та "це-на-щонайменше-десять-років", - написав активіст Олександр Данилюк на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Революція гідності не була винятком. Майже всі з тих, хто сьогодні корчить із себе че ґевар та робесп'єрів, на Майдані до самого кінця торочили нам про необхідність компромісу та президентські вибори в березні 2015-го. Ми пообіцяли в жовтні 2010-го, що повноваження президента та парламенту буде припинено достроково. Так і сталось.

Не слухайте скиглення про вічність російської окупації. Російським військовим, що сьогодні сидять у Криму й на Донбасі, залишать можливість святкувати День виведення військ з України. Так уже було. Якщо не вірите – запитайте ветеранів Афганістану.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

РФ нещадно б'є по Харкову й Одесі, тому що для Кремля харків'яни й одесити – це "зрадники", - Леонід Невзлін

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:00

"Постійні терористичні удари російських військ по українських містах – це частина стратегії, яку у Кремлі називають "створенням санітарної зони". Насправді це стратегія вигнання українців з тих територій, претензію на які Путін оголосив ще у своїй "кри...

Вічний Мамин День

четвер, 2 травень 2024, 23:56

Сокровенне. Вступ до великого ювілейного торжества: перша партія гостей фотографується на пам'ять... Зверніть увагу: ще одна партія людей, яке ось-ось сяде ювілейного столу...(Перепрошую, друзі, ніяк не можу розвернути по горизонталі цю свытлину). . Юв...