Олександр Хара: Росію дотиснуть не військовим шляхом

Хамство і нахабство російської дипломатії максимально виявлятимуться, допоки Росію не заженуть у кут.

У своєму коментарі "Главреду" директор департаменту міжнародних багатобічних відносин Фонду "Майдан закордонних справ" Олександр Хара охарактеризував вето, накладене Росією на розслідування Радою безпеки ООН інциденту із застосуванням хімічної зброї силами Башара Асада, і хамську витівку російського дипломата на засіданні Радбезу, як чергові спроби РФ змусити світ відноситися до себе як до великої держави, повідомляють "Патріоти України"

"Хамство і нахабство взагалі властиві російській дипломатії, і вони максимально виявлятимуться, поки Росію не заженуть в кут. Звичайно, це станеться не військовим шляхом, а, швидше за все, санкціями й іншими заходами, що скорочують ресурсну базу РФ. Отже ми дивитимемося засідання Совбеза ООН як вистави. І ефективними вони точно не будуть. Після тиску на Росію, коли вона побачить, що вся світова спільнота, в першу чергу — найбільш багаті і впливові країни, не йде на поступки, і продовжує нарощувати тиск, з'явиться "вікно можливостей", щоб Путін хоч трохи відступив назад. Хоча, за великим рахунком, він є військовим злочинцем, оскільки його озброєні сили беруть участь в бомбардуваннях мирних міст. А, крім того, він був гарантом того, що хімічна зброя мала бути знищена, вивезена з території Сирії. Але якщо інформація американців про вживання 4 квітня боєзарядів правдива, то це є військовим злочином оскільки, виходить, Путін дозволив залишити і застосувати хімічну зброю. Адже на цій авіабазі були російські військовослужбовці, а вони як професіонали і розвідники повинні були знати характер озброєнь. Але злочинець злочинця покриватиме до останнього", — підсумував Олександр Хара.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...