"Он ее ненавидит. Так же, как он ненавидит Украину": Піонтковський пояснив, чому Путін таки звільнить Савченко

Президент РФ дуже хотів би, щоб з українською льотчицею сталося найгірше, але йому доводиться враховувати реакцію Заходу.

Володимир Путін. Фото: censoru.net.

Президент Росії Володимир Путін ненавидить українську льотчицю Надію Савченко, незаконно засуджену в Росії. Незважаючи на це, він може вирішити її звільнити "в останній момент". Таку думку в коментарі Обозревателю висловив російський політолог, журналіст, політичний діяч Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

"Він її ненавидить. Так само, як він ненавидить Україну і, може бути, весь інший світ", - сказав експерт, відповідаючи на запитання. "Він дуже хотів би, щоб з нею сталося найгірше. Але якимось краєчком свідомості він розуміє, що її загибель різко прискорить ті процеси, про які я казав, - тоді тиск Заходу, який я пов'язую з приходом іншої адміністрації в Сполучених Штатах, настане просто наступного дня - навіть адміністрація Обами не зможе чинити опір величезному тиску", - переконаний Піонтковський.

У цьому контексті він зауважив: питання зміни влади в Росії перебуває в руках Заходу, який "в будь-який момент може посилити тиск". "Поки у керівництва Обами і Керрі зовсім інша установка, що викликає досить серйозну протидію вже в США. Проти лінії Обами відкрито висловлюються міністерство оборони, і розвідка, і конгрес. Але реакція Заходу буде ставати більш жорсткою", - упевнений політолог. Виходячи їх такої перспективи, "мені здається, що в останній момент все ж йому доведеться випустити Савченко", - спрогнозував Піонтковський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...