"Она участвует в конкурсе на равных, пусть и законы соблюдает на равных": Орлуша про скандал навколо заборони Самойловій в'їзду в Україну

У кожної країни є кордони і кожна країна має право встановлювати свої правила його перетину, і співаки, артисти або музиканти в даній ситуації не є винятком, наголосив поет.

Андрій Орлов. Фото:http://tvregion.com.ua/Російська співачка Юлія Самойлова, яка опинилася під забороною СБУ в Україні, розраховувала брати участь в "Євробаченні-2017" на рівних правах, тоді і закону має дотримуватися так само. Такою думкою про рішення Служби безпеки України з Обозревателем поділився російський поет Андрій Орлов, також відомий під псевдонімом Орлуша, зазначають Патріоти України.

"Мое мнение простое: у каждой страны есть границы и каждая страна имеет право устанавливать свои правила ее пересечения. За нарушения бывают разные наказания. Один раз я был должен штраф ГАИ в Москве, и меня не выпустили, у меня был концерт в Сан-Франциско. Меня просто не пустили в самолет. То, что я ехал на концерт не значило, что я не должен был платить штраф. Это нарушение", - зазначив він.

На думку поета, співаки, артисти або музиканти в даній ситуації не є винятком.

"Она участвует в конкурсе на равных, пусть и законы соблюдает на равных. А почему? Если инвалид, тогда можно совершать преступления? По-моему при пересечении границ никаких льгот инвалидам не положено. Я всегда уступлю место человеку с ограниченными возможностями, но права у него такие же, как и у меня", - додав Орлуша.

Що ж стосується розмов про те, що Перший канал побачив в обмежених фізичних можливостях дівчини якийсь козир, поет згадує заяви представників каналу в пресі.

"Возможность подобного решения СБУ была с первого же дня ее выдвижения на конкурс. Они знали об этом, и говорили, что не жалеют ее, и послали на "Евровидение" не потому что она инвалид. Значит и не пустили не потому, что она инвалид" , - підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...