Она утонула. Он упал: Путін поки не наважується вийти до росіян

Диктатор традиційно не любить коментувати трагедії, де вбачається "перст Бога"

Путін наразі не наважується ще вийти до росіян із заявою. Однак вочевидь в РФ буде оголошено траур. Нагадаємо останній загальнонаціональний сум оголошувалось у РФ за співгромадянами, котрі замість дешевої горілки пили ще більш дешевий "Боярышник". В прихильності до цієї лікарської настоянці зізнавалась і спікер Ради Федерації Матвієнко і сам Путін, тому не дивно чому вони так близько сприйняли отруєння неперебірливих у своїх розвагах жертв.

Патріоти України повідомляли, що по матеріалам рос.ЗМІ Пєсков віддувається за Путіна:Песков: Путин ждет, когда будет полностью прояснена картина с крушением Ту-154, ожидаем дальнейших результатов работы спасателей.

Песков: Шойгу постоянно на связи с Путиным. Вся информация о крушении докладывается президенту по мере появления новых деталей.

Никаких заявлений по поводу трагедии Путин пока не делал.

Пєсков про Ту-154: Зараз найголовніше - робота екстрених служб. Вся інформація доповідається президенту постійно у міру появи.

Раніше Патріоти України повідомляли, що на борту могла знаходитися Доктор Ліза. Поки-що підтверджень немає.

Уламки було знайдено на побережжі Чорного моря.

На борту знаходилия знакові персони РФ

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...