"Они ох*ели окончательно. Найем, Лещенко, НАБУ и вся остальная шушера. Они издеваются и считают нас тупыми недоумками, а себя – неприкосновенными небожителями", – Поярков

Художник вважає, що НАБУ легалізувало корупцію, коли не знайшло порушень в купівлі народним депутатом від БПП Сергієм Лещенком дорогої квартири.

Сергій Поярков. Фото:espreso.tv

Народні депутати від БПП Сергій Лещенко, Мустафа Найєм, Світлана Заліщук, а також Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) в історії про квартиру нардепа Лещенка мають українців за "тупих недоумків". Про це заявив український активіст і художник Сергій Поярков в своєму блозі на Обозревателе, зазначають Патріоти України.

"Они ох...ели окончательно. Найем, Лещенко, НАБУ, Залищук и вся остальная шушера. Они над нами издеваются и считают нас тупыми недоумками, а себя – неприкосновенными небожителями", - обурився він.

Щоб "показати всю глибину нелюдського нахабства" нардепів, художник офіційно оголосив усім "жебракам", згідно з їх деклараціями, народним депутатам, які бажають добре жити, що готовий видавати їм кредити.

"Будучи официальным долларовым миллионером по зарплате за последнее десятилетие, готов выдавать народным избранникам беспроцентные кредиты в гривне сроком на 10 и более лет. И пусть попробует хоть кто-то из этой ох...евшей шушеры вякнуть хоть слово!" - заявив він.

Поярков запросив всіх нардепів звертатися до нього за кредитом.

"Давайте бороться с коррупцией с помощью взяточничества вместе! Кредиты на 10 лет, 20 лет, 30 лет – без процентов. А поскольку мы с вами не лохи, то настоящие условия обсудим отдельно, за закрытыми дверями", - додав він.

На думку художника, своєю заявою НАБУ фактично легалізувало корупцію.

"Если вы одолжили мне 10 лет назад 100 тысяч гривен беспроцентно, это было $20 тысяч по курсу 5. Отдавая сегодня беспроцентный кредит, мне придется достать из кармана менее $4 тыс. Если Сытник (голова НАБУ - ред) считает подобную математику приемлемой для государственных чиновников и не видит в этом уголовщины – он, говоря словами Вилкула, "недоразвитый имбецил", которого по состоянию психического здоровья нужно немедленно смещать с должности", - підкреслив Поярков.

Він зазначив, що люди, які не мають питань з приводу купівлі квартири Лещенка, "або дурні, або продажні виродки", особливо якщо у них були питання до угідь екс-президента Віктора Януковича.

"Люди, которым категорически не нравилось "Межигорье" Януковича, но которые готовы лечь костьми, защищая апартаменты Лещенко, – все до единого ох...евшие подонки!" - підсумував активіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....