"Опівночі ознаки розуму відвідали і наші пагорби": Опубліковані фото "нічної прогулянки" Яценюка і Ко з Ради (фото)

Після півночі учасники переговорів нарешті почали залишати будівлю АП.

Нічна прогулянка політиків. Фото: соцмережі.

По вулиці Шовковичній у компанії екс-прем'єра Арсенія Яценюка тротуаром неспішно прогулювалися його однопартійці Андрій Іванчук і міністр МВС Арсен Аваков, а також нинішній керівник АП Борис Ложкін. Про це написала на своїй сторінці в Facebook журналіст Ольга Сніцарчук, публікуючи відповідне відео, передають Патріоти України.

"Чи любите ви прогулянки нічною весною? ось недокоаліційна процесія крокує Липками. Більше десятка автомобілів з непростими номерами повільно котиться поруч вулицею. На тротуарній частині чимчикує з десяток переговорників: велика сімка (+-) розійшлася з АП. За кілька кварталів знову зустріли віп-компанію. Скористалася нагодою повикрикувати питання з відкритого вікна авто. Мені відповіли. Нині діючий прем'єр Яценюк. Охоронці їхали-йшли поруч - палиці в колеса не встромляли, хоча вклинитися в кортеж заради фото-відео напевно було нахабством", - написала Сніцарчук.

Про прогулянку Яценюка та співтоваришів розповів журналіст Михайло Ткач. "Постоять в пробке в полночь на Шелковичной - done. Ехал в такси домой, оказалось Яценюк с Иванчуком решили прогуляться по улице, а кортеж просто ехал за ними", - зазначив журналіст Михайло Ткач на своїй сторінці у соцмережі.

Після півночі учасники переговорів почали залишати будівлю АП, а лідер фракції БПП Юрій Луценко написав у своєму Facebook тому, що коаліція узгодила всі спірні моменти. "Вчора, в день космонавтики, збирався організовувати Агентство пошуку інопланетного розуму. Бо тут його явно нема. Але опівночі ознаки розуму відвідали і наші пагорби. Кандидат в Прем'єри і склад Уряду погоджено. Добраніч", - написав написав Юрій Луценко.

"Около полуночи в администрации президента закончились коалиционно-правительственные посиделки. Окна в кабинете Ложкина на втором этаже гаснут. Съемки нет, - в окнах на секунду показались только двое. Чувствую, что ловить нечего. Едем домой Поворачиваем на Шелковичную и упираемся в кортеж, который медленно катится параллельно группке людей", - розповів на своїй сторінці в Facebook фотограф Влад Содель.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Сільвіо дуже злякався": Друг Берлусконі розповів моторошну історію про полювання з Путіним

неділя, 5 травень 2024, 20:30

Російський диктатор Володимир Путін дуже налякав нині покійного експрем'єра Італії Сільвіо Берлусконі під час спільного полювання у 2013 році. Про це розповів колишній сенатор від партії Берлусконі «Уперед, Італіє!» Фабріціо Чікітто, повідомляють Патрі...

Ігнорують усі бойові посібники: Росія змогла би захопити Україну, якби слідувала власній доктрині, - експерт

неділя, 5 травень 2024, 20:00

Росія досі не змогла загарбати усю Україну, попри значну перевагу в чисельності людей та озброєнь. Одна з причин цього полягає в тому, що російська армія ігнорує власну доктрину та офіційні посібники щодо тактики ведення боїв. Про це виданню Business I...