Оприлюднено список депутатів, які обходять заборону на пряме авіасполучення між Києвом і Москвою та відвідують Москву через Мінськ

59 нардепів, за період війни між РФ та Україною, відвідали столицю країни агресора.

Оприлюднили спосок нардепів, які відвідують Москву. Фото opogode.uЗа 2015-2016 роки з Києва до Мінська і далі до столиці держави-агресора РФ Москву літали 59 народних депутатів. Про це з посиланням на відповідь Держприкордонслужби на відповідний депутатський запит пише глава комітету Верховної Ради з питань свободи слова Вікторія Сюмар, інформують Патріоти України з посиланням на Ліга.

"Прямого авиасообщения с Москвой в Украине нет. На Москву из Киева летают через Минск. Здесь списки тех, кто за два прошедших года - годы войны с Россией - летали на Минск, и в большинстве случаев дальше на Москву", - відмітила вона.

В оприлюдненому списку Держприкордонслужби деякі з народних депутатів, за словами Сюмар, дійсно літають саме в Мінськ - наприклад, Ірина Геращенко, Ганна Гопко або Андрій Іванчук.

"Но, думаю, уже известный Андрей Артеменко, Сергей Левочкин, Бойко, Мураев, Онищенко, Кивалов, Деркач, Рабинович, Тарута и многие другие вовсе не на переговоры в минском формате летали... Делайте выводы", - додала нардеп.

Фото: Facebook

Припинення прямого авіасполучення між Україною і Росією поширюється і на приватні літаки. Для такого перельоту за умови реєстрації літака в третіх країнах потрібно отримувати дозвіл в української та російської влади.

Державіаслужба України прийняла рішення про повне припинення повітряного сполучення між Україною та РФ з 25 жовтня 2015 року.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...