"Оскар" цього року вразив не лише фільмами, а й одяганками (фото)

Червона доріжка перетворилася на подіум світових дизайнерів

У Лос-Анджелесі завершилася 89-а церемонія вручення найпрестижнішої кінопремії світу "Оскар". Статуетку "Оскар" в номінації "Кращий фільм" отримала картина "Місячне світло" режисера Баррі Дженкінс. "Краща чоловіча роль" - Кейсі Аффлек, а Емма Стоун - "краща жіноча роль", повідомляє Сегодня.ua, інформують Патріоти України.

Перед урочистим врученням статуеток відомі красуні демонстрували свої відверті і сексуальні вбрання.

Скарлетт Йоханссон позувала на червоній доріжці в шифоновій сукні а-силуету з колекції Azzedine Alaïa, а Ніколь Кідман у вбранні від Armani Prive зробила акцент на відкритій спині.

Дженніфер Еністон продемонструвала сміливий образ у сукні з глибоким декольте від Atelier Versace.

Модель Кріссі Тейге вибрала наряд з високим розрізом і напівпрозорим ліфом авторства Зухаіра Мурада, а Емма Робертс блищала в Armani.

Холлі Беррі у сукні з бахромою на Подолі від Atelier Versace здивувала пишною укладанням.

Дженніфер Еністон продемонструвала сміливий образ у сукні з глибоким декольте від Atelier Versace.

Отож дивіться і оцінюйте!

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Проста викладачка медичного коледжу: У матері топ-чиновника СБУ знайшли елітну нерухомість (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:16

Мати голови економічного управління СБУ Анатолія Лойфа, яка працює звичайною викладачкою закарпатського медичного коледжу, несподівано "заробила" понад 1 мільйон гривень і стала власницею елітної нерухомості. Про це пишуть журналісти "Слідство.Інфо", п...

Куди зник Рустем Умеров?: У наказі Міноборони знайшли дивну деталь (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:04

В нещодавно підписаному законі про затвердження Змін до Положення про військово-лікарську експертизу знайшли дивну деталь, підписав цей закон не Міністр Оборони. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Верховної Ради України. Мережа н...