Останній аргумент Х*йла: Російський політолог пояснив, як провалився ядерний шантаж "гопника" Путіна

Провалилася і вся концепція «русского мира», і "Новоросія", і навіть ядерний шантаж не допоміг.

Андрій Піонтковський. Фото: freejournal.biz.

Президент Росії Володимир Путін програв гібридну Четверту світову війну, оголошену ним Заходу. Про це в інтерв'ю, опублікованому на Youtube-каналі російського журналіста Олександра Сотника заявив російський політолог Андрій Піонтковський, аналізуючи звернення Володимира Путіна до Федеральних зборів, передають Патріоти України.

"Гибридная война, Четвертая мировая, объявленная Западу, США, цивилизованному миру, она закончилась фундаментальным поражением путинской России. Провалилась и вся концепция "русского мира" и "Новороссии". Эти слова давно не употребляются и они не могли возникнуть в этом послании", — сказав політолог.

"Провалился ядерный шантаж. На вопрос, готовы ли вы умереть за Нарву (город в Эстонии — ред.), союзники НАТО послали туда свои войска, возвратив этот вопрос гопнику, пытавшемуся шантажировать. А вы, господин Путин, готовы умереть за Нарву?", — зазначив Піонтковський.

"Сирийская авантюра принесла клеймо военного преступника, к сожалению, не только Путину, Шойгу и Лаврову, но и России. Мы увязли там в поддержке братушки Асада, также, как в свое время в Афганистане", - сказав експерт.

За його словами, у Вашингтоні майже щодня кремлівські експерти обговорюють можливість зняття санкцій з Росії. Піонтковський підкреслив, що в посланні Путіна до Федеральних зборів не було зовнішньополітичної частини. Оскільки три роки, щоб відвернути увагу країни від "гниючої економіки клептократичною системи" в Росії забивали голови людей нібито військовими подвигами, жертвами спільних з армією Асада бомбардувань Сирії, запуском підводних ракет. "Вдруг обнаружили, что это не работает. Это послание поменяло полностью знаки. Всю эту псевдоэкономическую муть, чисто брежневские разговоры о каких-то достижениях нужно было снова вытягивать, чтобы отвлекать внимание от этой проигранной Четвертой мировой войны", — сказав політолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...