"Останній хапок друзів ВВП": Рабінович про Керченський міст

Проект зі спорудження Керченського мосту, так само як і низка інших не менш дорогих проектів, що реалізуються в Росії - ніщо інше як "останній хапок друзів Путіна" перед крахом режиму.

Фото: Кореспондент

Таку думку "Обозревателю" висловив російський фінансист і блогер Слава Рабинович, повідомляють Патріоти України.

Відповідаючи на питання, чи буде добудований Керченський міст, він зауважив: "Можливо, він і буде добудований за 500 мільярдів трильйонів доларів, як завжди, але потім, коли його змиє при черговому штормі, потрібно буде подумати про те, щоб спиляти ще 500 мільярдів трильйонів доларів".

"Кремль не відмовиться від цієї затії?" - запитав "Обозреватель". "Від цієї затії Кремль не відмовиться, тому що це останній хапок перед крахом режиму", - відповів Рабинович.

У цьому контексті він нагадав про ще два вкрай дорогі проекти, що реалізуються в Росії - газопровід "Сила Сибіру", вартість якого становить понад трильйон рублів, а також про стадіон "Крестовський" у Санкт-Петербурзі, який обійдеться бюджету країни в суму близько 50 мільярдів рублів. "Це останній хапок друзів Путіна, і ніщо інше", - наголосив фінансист.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...