Откровенно безумный персонаж Макович люто бухал, но "кофе Болотова" тоже нельзя исключать - Казанський

Журналіст прокоментував смерть чергового донбаського колаборанта.

Володимир Макович. Фото:Facebook

"Тем временем в Донецке умер очередной известный коллаборант – бывший "спикер парламента "ДНР" Макович." Про це пише у своєму Facebook журналыст Денис Казанський, передають Патріоти України, продовжуючи:

Откровенно безумный персонаж, которого соратники довольно быстро отодвинули от всяких руководящих процессов, в виду полной профнепригодности.

Говорят, с тех пор Макович люто бухал. В данном случае я готов поверить в естественную причину смерти – в отличие от других загадочно погибших "героев Новороссии" Макович был персонажем достаточно ничтожным и не представлял ни для кого никакой угрозы.

Хотя, возможно, он был нежелательным свидетелем каких-то тайных процессов весной 2014 года. Так что "кофе Болотова" тоже нельзя исключать.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...