"Отмазаться не удастся": Слідство виявило зброю, з якої стріляв беркутівець Аброськін (відео)

Участь Аброськіна у стрілянині підтверджена свідченнями одного зі співробітників "Беркута", які карний розшук МВС отримав під час розслідування весною 2014-го.

Беркутівці під час розстрілу майданівців. Ілюстрація:dt.ua

"Позитивные новости по задержанному за участие в убийствах на Майдане сотруднику "Беркута" Павлу Аброськину. Он уже давно под стражей, но все пытается под домашний арест выйти." Про це пише у своєму Facebook журналіст Юрій Бутусов, інформують Патріоти України.

Экспертная служба МВД и Киевский научно-исследовательский институт судебных экспертиз обнаружили оружие, из которого стрелял Аброськин, и доказали, что именно пулей Аброськина был ранен один из активистов Евромайдана 20 февраля 2014-го.

Напомню, про действия Аброськина под Октябрьским дворцом исследователями "Талионис" при участии "Цензор.Нет" был снят фильм-реконструкция:

Участие Аброськина в стрельбе подтверждено показаниями одного из сотрудников "Беркута", которые угрозыск МВД получил при расследовании весной 2014-го. Теперь появилась новая важнейшая улика, которая подтверждает показания другого фигуранта дела. "Отмазаться" Аброськину не удастся.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...