Отримали урок: чому французів обурила промова Порошенка

Українцям не потрібно переживати за французів більше, ніж вони переживають за нас.

Виступ Порошенка у Парижі. Ілюстрація:www.dw.com

130 загиблих парижан, на думку французів, не рівні кільком тисячам українців, які загинули у війні на Донбасі. Про це у своєму блозі пише журналіст Юрій Романенко, передають Патріоти України.

"Французьких журналістів обурила промова президента України Петра Порошенка, який порівняв теракти в Парижі з війною на Донбасі. Звісно, французам не подобається це порівняння, адже вони стеляться перед Росією, бо вона тепер терміново потрібна для боротьби з ІДІЛ.

Тому для них неполіткоректно чути такі наїзди на Путіна. А наші люди-аватарки отримали черговий урок, що на українців дивляться як на людей другого сорту у світі, де співчуття співчуттю - велика різниця.

Є жертви першого рівня, а є всі інші. 130 загиблих парижан не рівні в їхніх очах кільком тисячам українців, які загинули у війні на Донбасі. Тому я кажу, що нам не потрібно переживати за французів більше, ніж вони переживають за нас.

Втім, навряд чи це стане гарним щепленням для сентиментальних українців. Люди-аватарки з нетерпінням чекають нового приводу, щоб висловити свою показну скорботу.

Резюме: Треба спокійно сприймати світ. Він такий, який є. Тому нам потрібно зосередитися на тому, щоб ридали наші вороги, а в нас була сила, яка дозволяє не заморочуватись тим, ллє хтось за нами сльози чи ні." - написав Романенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...