​Паніка в «ДНР»: Люди бояться, що з легкої руки «батьків республіки» їх почнуть «розбирати» на органи

Окупанти в Донецьку перейнялися проблемою трансплантології на законному рівні. Великі гроші і безліч «сировини». Та й лікарі, що шматують пацієнтів заради їх нутрощів, мріють поміняти «чорний» статус на «сірий»
В "ДНР" хочуть "розбирати" людей на органи законно

Днями депутати «народної ради ДНР» підняли питання про пересадку органів жителям їх «наддержави». Чому саме зараз цей процес набрав популярності? Про це коротко повідомив журналіст Віталій Сизов, зазначають Патріоти України.

Сизов припустив, що на так званому «законному рівні» окупанти хочуть контролювати процес пересадки людських органів. До того ж журналіст вважає, що це елементарні заходи безпеки, якими хочуть захистити себе місцеві медики.

«Вже з'явилися трактування, що це робиться нібито для того, щоб «узаконити» чорний ринок торгівлі органами, що росте як на дріжджах. Я, чесно кажучи, не знаю як там насправді в це сфері справи. Безумовно, люди продовжують хворіти і їм потрібна допомога, в тому числі і пересадки, тому, природно, що місцеві медики хочуть якось застрахуватися. Але ось тут не я, а справжній «депутат» «ДНР» з трибуни захопленої обласної ради каже, що убогих людей розбирають на органи», - написав Сизов в соцмережі.

Також в «ДНР» днями заявили, що «матеріалів достатньо». Про які саме матеріали йшлося в сепаратистських ЗМІ - не відомо (ходять чутки про українських полонених та зеків.-ПУ). З трибуни «народної ради» в окупованому Донецьку вже давно звучать гасла «за легалізацію трансплантології органів», що може принести «молодій республіці» мільярди доларів від продажу закордон. Активно ця тема «мусується» протягом тижня, що минає.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Спланована стратегія: Полковник ЗСУ пояснив, чому росіяни тероризують Одесу і Харків

неділя, 5 травень 2024, 21:43

Систематичні обстріли Харкова та Одеси – це виконання не військових, а інформаційно-психологічних задач. Як пояснив в коментарі 24 каналу воєнний оглядач Роман Світан, агресор намагається тиснути на українське суспільство, аби так примусити країну до к...

"Сільвіо дуже злякався": Друг Берлусконі розповів моторошну історію про полювання з Путіним

неділя, 5 травень 2024, 20:30

Російський диктатор Володимир Путін дуже налякав нині покійного експрем'єра Італії Сільвіо Берлусконі під час спільного полювання у 2013 році. Про це розповів колишній сенатор від партії Берлусконі «Уперед, Італіє!» Фабріціо Чікітто, повідомляють Патрі...