"Парад-аллє ''любих друзів''. Знову маємо тих і те, проти кого і чого виходили на Майдан", - Руслана

"Це свято корупції і договорняка починає зашкалювати навіть за самими стриманими оцінками "бєспрєдєла", що переходить у невиданий досі фарс." - вважає співачка.

Гройсман, Яценюк і Порошенко. Ілюстрація:uazmi.org

"Гречкосії, тушководи, кнопкодави та міжфракційна бухгалтерія об'єднують свої зусилля в пошуках виходу з парламентської кризи!" - пише у своєму Facebook відома співачка Руслана Лижичко, зазначають Патріоти України.

Цитую новину, яку не можна залишити поза увагою: "Відповідальність за створення нової коаліції, за даними ЗМІ, покладена на народних депутатів ІГОРЯ КОНОНЕНКА і СЕРГІЯ БЕРЕЗЕНКА (обидва представляють у парламенті БПП), від "Народного фронту", близького до Арсенія Яценюка, АНДРІЯ ІВАНЧУКА, а також на заступника голови Адміністрації президента Віталія КОВАЛЬЧУКА, який може увійти до нового уряду." (Більше читайте тут)

До уваги громадянського суспільства презентується новітня "дєрьмократія від Пєті і Сєні".

"Любі друзі" взірця 2016 року "кононеки-березенки", "іванчуки-ковальчуки" - "рєшали" і фракційні "гаманці" розпочали процес "формування коаліції"!!!

Це свято корупції і договорняка починає зашкалювати навіть за самими стриманими оцінками "бєспрєдєла", що переходить у невиданий досі фарс.

В часи "папєрєдніков" коаліції формували такі самі "решали" і "гаманці", але навіть "Юля з Вітями" не дозволяли собі світити такий "букет" на людях!

Знову маємо тих і те, проти кого і чого виходили на Майдан.

Знову маємо потворний дабл-дерибан того, що ще не роздерибанили з переставлянням наперстків та "розводом лохів" у особах громадянського суспільства та міжнародного товариства.

Вже не поза очі, а перед очі. Але кого то гребе..? P.S. Вибачте за сленг. З цієї пісні слів не викинеш.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд "турбуючих" напрямків: Суми, Харьків... - Костянтин Машовець

понеділок, 6 травень 2024, 4:15

1. На даний момент, діюче на цьому напрямку угрупування військ противника (УВ) "Север" продовжує процес свого оперативного розгортання (він ще не завершенний). . Але, загалом, багатьох це турбує. Особливо, у контексті, так званого, "великого літнього ...