Параноя в "республіці": В "ЛНР" оголосили місячник боротьби з українським підпіллям - Снєгирьов

Терористи з усіх сил намагаються відшукати "українські диверсійні групи".

Ілюстрація:plus.google.com

"У силових міністерствах самопроголошеної "ЛНР" оголошено черговий місячник боротьби з проукраїнським підпіллям, який скоріше має характер інформаційної активності, ніж відповідає реальному стану речей." Про це пише у своєму Facebook співголова ГІ "Права справа" Дмитро Снєгирьов, інформують Патріоти України, продовжуючи:

"Міністерство державної безпеки" так званої "ЛНР" інформує про затримання військовослужбовця «Народної міліції», який мав по роду служби доступ до відомостей, що становлять державну таємницю, але допустив розголошення секретної інформації.

"Відносно вказаної особи порушено кримінальну справу за фактом розголошення відомостей військового характеру, що становлять державну таємницю, за ознаками складу злочину, передбаченого ч.1 ст.425 («Розголошення відомостей військового характеру, що становить державну таємницю») КК ЛНР", - йдеться в поширеній заяві «МГБ ЛНР».

Разом з тим, «МГБ ЛНР» звертається до особового складу «Народної міліції» самопроголошеної «республіки» із закликом не допускати розголошення третім особам інформації військового характеру, що стала відомою військовослужбовцям при виконанні своїх обов'язків.

«МВС ЛНР» теж вирішило не залишатися осторонь загальних тенденцій у силових структурах «ЛНР» і внесла свій посильний вклад у «боротьбу з українськими диверсійними группами».

На початку червня інформаційні сайти бойовиків повідомили про «успішну» операцію «МВС ЛНР», в ході якої, в районі проведення батальйонно-тактичних навчань, в Перевевальську, було знайдено черговий схрон зі зброєю, який, за задумом спецслужб «ЛНР», належав українській диверсійній групі. «Операцією» з ліквідації схрону зі зброєю особисто керував самозваний «міністр» внутрішніх справ «ЛНР» І.Корнет.

Примітно, що інформаційна активність «силових міністерств» самопроголошеної «республіки» відбувається на тлі оприлюднення аналітичним відділом ГІ «Права Справа» інформації про батальйонно-тактичні навчання, місця постійної дислокації і переміщення важкої техніки бойовиків по території тимчасово окупованих районів Луганської області.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії горів військовий завод "Авангард", який виробляє ракети для С-300 та С-400

вівторок, 16 квітень 2024, 22:16

Увечері у вівторок, 16 квітня 2024 року, в Росії спалахнула пожежа на заводі "Авангард". Про це з посиланням на свої джерела повідомило російське видання "360", передають Патріоти України. Підприємство розташоване в Москві і займається виробництвом рак...

Військовий аналітик попередив, що Росія може отримати от Ірану новий вид зброї

вівторок, 16 квітень 2024, 21:52

Іран передає російським окупантам 130-міліметрові снаряди, якими військові злочинці б’ють по українським позиціям. Водночас РФ намагається це приховати. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав військово-політичний оглядач групи “Інформаційний опір...