ПАРЄ починає працювати в традиціях Госдуми РФ: Ар'єв про те, на що готові у Раді Європи заради повернення російської делегації

Низка впливових в Асамблеї персон в понеділок 10 жовтня готові ініціювати зміну правил ПАРЄ таким чином, щоб делегація РФ змогла без проблем і обмежень зайти в Асамблею в січні 2017, повідомив нардеп.

У ПАРЄ також працюють кремлівські лоббісти. Ілюстрація:pravda.if.ua

У понеділок, 10 жовтня, впливові особи у ПАРЄ готові ініціювати зміну правил таким чином, щоб делегація РФ змогла без проблем й обмежень зайти до Асамблеї у січні 2017 року. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова делегації України у ПАРЄ, нардеп Володимир Ар'єв, інформують Патріоти України.

"Така європейська інституція як ПАРЄ починає працювати в традиціях Госдуми РФ. І це не жарт. У вересні лідери трьох і заступники двох політичних груп Асамблеї з'їздили в Москву, де отримали від росіян ультиматум (!) їхнього повернення. Неповага до себе цих політиків, вочевидь була чимось серйозно аргументована, бо як ще пояснити, що вони погодились просувати умови ультиматуму та ігнорувати факт, що РФ взагалі не виконала жодної вимоги ПАРЄ?

Отже, низка впливових в Асамблеї персон в понеділок 10 жовтня готові ініціювати зміну правил ПАРЄ таким чином, щоб делегація РФ змогла без проблем і обмежень зайти в Асамблею в січні 2017. Вперше правила ПАРЄ пропонують змінювати в інтересах одної країни-члена, а не в інтересах організації.

Такий підхід викликав несприйняття у всіх колег, з ким я поспілкувався останнім часом, хоча, вочевидь і прихильників немало. Багато кремлівських консерв вибухнуть на цій сесії. Українська делегація буде боротись проти цього, адже такі дії повністю нівелюють саму організацію і знищують довіру до неї.", - наголосив Ар'єв.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

​І знову про свободу слова

вівторок, 30 квітень 2024, 15:52

Після включення Держдепом США питання свободи слова до проблемних в Україні – спостерігаємо якусь нездорову реакцію владних кіл. . То «прокинулись» і надіслали до Ради Європи заяву про обмеження цілої низки прав через запровадження воєнного стану. П...

"Це не має сенсу, тому що...": Луцький нардеп Палиця розповів, чому не ходить на засідання у Раду

вівторок, 30 квітень 2024, 14:00

Луцький депутат Ігор Палиця заявив, що не ходить на засідання у Раду, бо не хоче знаходитись під одним дахом з представниками колишньої ОПЗЖ. Про це повідомили журналісти Bihus.іnfo, передають Патріоти України. "У розпал війни сесійна зала Верховної Ра...