"Перед американцями Х...йло готовий бити чолом до вм’ятин у паркеті Білого дому, але туди його обачно не кличуть", - блогер

Натомість Путіну вкотре натякнули, що треба домовитися із Києвом.

Курт Волкер. Фото: 112 Україна."Доброго здоров’я, друзі! Сидите ви ото собі в теплих офісах і не в курсі, як це прекрасно їздити по командіровках, та ставити на зимовому повітрі, посеред поля широкого на машину запаску замість пробитого колеса. А потім довго й весело сміятись, обнаруживши, шо й запаска теж давно спущена. Да, українські дороги прекрасні. І люди в нас прекрасні, зокрема шиномонтажники. Пока дід гріється в шиномонтажній каптьорці, запрошую послєдувать моєму примеру по часті гарячого чаю. І пока в діда є трохи часу, окинемо поглядом досвідчених мистецтвознавців проісходящі на світовій сцені події, бо актори там стараються і дуже обіжаються, що ми не обращаємо на них ніякого вніманія", - пише блогер Дід Свирид на сайті repka.club, передають Патріоти України, та продовжує:

"Головна сценічна арена цього тижня знаходиться посеред швейцарських Альп, куди в Давос з’їхалися чи не всі головні політичні актори першого ряду, зокрема Крістін Лагард в ролі Крістін Лагард та Рекс Тіллерсон в ролі Рекса Тіллерсона. Який приїхав туди замість президента США, роль якого виконує ізвесний шоумен Дональд Фредович Трамп. Бо президенти США в Давос принципово не літають, у всякому случаї Обама туди не їздив жодного разу. Тому й Трамп накануні форуму байдуже заявив, шо от нема йому чого робити, лише ото через океан мотатися, у нього і вдома справ по горло. Після чого рішуче всівся в самальот та полетів у Давос, довівши таким чином свою високу акторську майстерність, уміння тримати інтригу й приймати парадоксальні творчі рішення.

На хазяйстві в Білому домі остався Майк Пенс, американці з полегшенням видохнули, зате напружилися швейцарці. А журналістська братія приїзду президента США неабияк зраділа і покинувши поїдати шарові круассани кинулася юрбами нишпорить по Давосу грізно наїжачившись мікрофонами й штативами та мріючи упіймати десь того Трампа, який обізатєльно шось бовкне. Від чого рейтинги телеканалів зростуть, а журналісти отримають жирні преміальні. І Дональд Фредович журналістів не підвів.

Розчарованим та обманутим відчув себе лише Хуйло, який так наївно купився на заверенія Трампа, шо той в Давос не полетить та й собі вирішив туди не летіти. От шо робити московському самодєржцу на форумі, де немає шансів сховавшись десь за портьєрою упіймать виходящого з туалета Трампа. Та тіпа случайно з ним зустрітися, а єслі повезе, то й поцілувати його в плече. В общем, січас Хуйло обіжено лупає глазьонками, наблюдая по тєлєвізору, як Трамп купається в лучах слави і готується до головної інтриги цьогорічного Давоського форуму – до зустрічі з Петром Порошенком в ролі Петра Порошенка.

Да, судячи з сообщеній московських телеканалів, зустріч Порошенка з Трампом настільки несущественна й нікому не цікава, шо й говорить про неї не варто. От вони про неї й не говорять, уділяючи цій нікому не цікавій темі уйму ефірного времені. Українська преса також уділяє візиту Порошенка в Давос купу сердитої уваги, фокусуючись в основному на вартості перельоту літака з Києва у Швейцарію. Та підводячи читачів до думки, шо нема чого тратить на такі поїздки народні гроші, тим паче, шо Давос практично рядом, за Жмеринкою. І Порох би міг туди й пішком зганять. В крайньому случаї на веліку.

Втім, поряд із традиційною меркантильною скаредністю українські журналісти відмічають нєкторі позитивні сигнали, які лунають на адресу України з Давоса, хоч вони й інтерпретують їх в дусі нашої народної недовірливості та ядовитого скепсису. А між тим Крістін Лагард, яка в ролі директора МВФ виглядає цілком убедітєльно, фактично заявила, шо нема чого переживать, допомога Україні в це трудне врем’я завжди буде, бо Україна хороша. Находящийся в Казані Хуйло при цих словах горесно вздохнув та пролив собі кумис на брюки, а московська пропаганда дружно загалділа про хунту, як продажну наймичку коварного Запада. А це завжди ознака, шо Хуйло в розпачі, йому невиносімо больно і обідно.

Довольна справленим на Хуйла ефектом хунта на достігнутом не останавлюється та своє сценічне амплуа вірних посіпак американського імперіалізму новаторськи розвиває. Бо голосно заговорила про зброю, якою США до зубів вооружає агресівну українську воєнщину, як про аргумент переговорного процесу з Москвою. Добродушна і кругом ні в чому ніде невинна Москва, сильно удівляясь масштабам полихающої в Україні й США безпричинної русофобії, продовжує демонструвати іскренній пацифізм та готовність договарюватися. Но не з нікому кроме Запада неінтересною хунтою єстєственно, а безпосередньо з США.

- А от цього не буде – глубокомислєнно зауважив джедай Курт Скай-Волкер, по мнєнію якого без України ніяких переговорів не буде. Тому усі зустрічі з Волкером предваряють численні демонстративні зустрічі й переговори з хунтою, а на всякі миролюбиві предложенія Суркова Волкер монотонно відповідає: “А ви согласуйте це з Києвом. Єслі Київ согласиться, то й ми возражать не будем”. Така откровенна маніпуляція лазєрним мечем перед носом Суркова доводить Хуйла до белого калєнія, бо гдє же ето віддано, шоб Москва уніженно лєбезіла перед Києвом? От перед Вашингтоном – іноє дєло. Перед американцями Хуйло готов біть челом до вм’ятін у паркеті Білого дому, але от туди його обачно не зовуть. І натомість цинічно предлагають витирати носовим платочком запорошені штіблєти проклятій київській хунті.

На цій ноті дідусь змушений прекращать балаканину, бо машина вже готова, пора в путь-дорожку. А хотів же ще про Зємана посплєднічать, але ж часу вже нема, ех... Зберігаємо бадьорий бойовий дух, тримаємо кулаки за полонених, підтримуємо Армію України і ведемо здоровий спосіб життя.

Водіям же настоятєльно рекомендую перевірити в якому стані ваші запаски. Щоб не довелося потім уночі сміятися у порожнє зимове небо, просячи його послать якийсь попутний трактор. Да, і троси з собою возіть. Нужна штука".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Європейське майбутнє України можливе в концепції територіально "великої Болгарії" – сидіти, як миша, під європейським "фінансовим віником", - Олексій Кущ

середа, 17 квітень 2024, 0:15

"Якої Європи ми прагнемо – історичної чи реальної? Багато хто в Україні шукає "Європу, яку колись втратили" і якої більше не існує", - пише економіст Олексій Кущ на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Одні ...

Дівчина дуже практична: обміняла Z-батька на Z-футболку від пропагандистів. З футболки хоч якась користь, - Голобуцький (фото)

середа, 17 квітень 2024, 0:00

"Кремлівська пропаганда знов почала вкидати анекдоти про "мальчіков в трусіках" - то полоненого "розіп'яли на іконі і залили хімією", то от "дочку змушували надсилати фото", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...