Перед нами агрессия фашистского неоимперского режима, а что этот рейх называется Россией – в данном случае подробность, - Шехтман

Вказання на природу режиму, який веде війну проти України, має змусити визначитися кожну людину, яка хоча б декларативно дотримується ліберальних цінностей.

Ілюстрація:24tv.ua

Павло Шехтман прокоментував відповідь Євгенії Коротич на заяву російського ліберала про те, що немає різниці чий Крим. Про це Шехтман написав у своєму Facebook, зазначають Патріоти України.

Слід нагадати, що в п'ятницю, Євгенія Коротич на своїй сторінці в Facebook у відповіді на заяву ліберала з Росії про те, що немає різниці чий Крим, головне щоб людям було добре, заявила:

"По причине абсолютной неясности, где мы "думаем о людях", а где это превращается в абсурд, такие вещи регулируются большим международным и внутренним правом. А сепаратизм является статьёй не только в России, но и во многих других странах.

И Украина заявила о незыблемости своих границ в самом начале своего независимого существования. Ваша, Олег, страна тогда подписала Будапештский меморандум, в котором, Олег, гарантировала незыблемость украинских границ - в обмен на отказ Украины от ядерного оружия. Ядерное оружие Украина утилизировала, а вот у вашей, Олег, страны со своими обязательствами всё оказалось не так хорошо. Как выяснилось, она их легко может по*ерить".

Відповідь дівчини прокоментував блогер Павло Шехтман на своїй сторінці в Facebook.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни використовують на фронті до 60−70 тис. снарядів на добу - джерело

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:15

Представник Генштабу ЗСУ на умовах анонімності розповів, що зараз окупанти ведуть артилерійський вогонь у 5−6 разів інтенсивніше, ніж їм відповідають українці. Про це NV розповіло джерело у Генштабі ЗСУ, передають Патріоти України. Окупаційне угрупуван...

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...