Передчуття кінця, близького та неминучого: "Маленький Владимир открывает памятник большому Владимиру. Тяжело чего-то", - культовий російський письменник ділиться враженнями

Британцям по ТБ подібну подію показали так, нібито вона була моментом з життя іншої цивілізації.

Відкриття пам'ятника князю Володимиру. Фото: Фото: sputnik-ossetia.ru.

Відомий російський письменник Григорій Чхартішвілі (Борис Акунін) прокоментував відкриття пам'ятника князю Володимиру в Москві, в якому брав участь президент Росії Володимир Путін. Акунін написав про це на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

"Се вид отечества, лубок. В сводке разных прочих новостей по британскому ТВ вдруг увидел репортаж о сегодняшней московской манифестации. Будто со стороны, посторонними глазами", — написав Акунін.

"Бесконечные портреты вождя, задиристые слоганы, в первом ряду жухлые дядьки с бравурно-кислыми лицами — элита страны. Комментатор бесстрастно переводит речевки, ничего обидного не говорит, просто показывает и объясняет — как по каналу "Дискавери" про жизнь иной цивилизации",— зізнався письменник.

"Интервью с патриотической дамой ("Это наша страна, наши традиции"). Интервью с Жириновским, он говорит по-английски, как комический дикарь из мультика. Маленький Владимир открывает памятник большому Владимиру. Тяжело чего-то", — резюмував Акунін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Цікава статистика: Журналісти підрахували, скільки людей вбили російські військові після повернення додому за два роки

четвер, 25 квітень 2024, 20:17

Окупанти, які повернулися з війни проти України у РФ, впродовж двох років убили понад 100 людей. Найчастіше вони розправлялися з родичами та знайомими. Про це повідомило російське видання "Верстка" у четвер, 25 квітня, передають Патріоти України. Видан...

Досі вважає Путіна "впливовим політиком": Славу Дьоміна жорстко засудили за інтерв'ю з Анною Алхім

четвер, 25 квітень 2024, 20:06

Українського ведучого Славу Дьоміна засудили в Мережі за інтерв'ю зі скандальною блогеркою з Дніпра Анною Алхім, яка раніше висловлювала захоплення диктатором Володимиром Путіним. В інтерв'ю з Дьоміним вона заявила, що Путін «нагинає весь світ» і знову...