Переговори Порошенко-Байден: Київ і Вашингтон готуються до деокупації Криму, - політолог

Запасні варіанти повернення півострова до складу України існують, хоча скептики в це не вірять.

Джо Байден та Петро Порошенко. Фото: www.dyvys.in.

"Хотел бы обратить внимание скептиков и критиканов, а точнее, напомнить им мой сентябрьский опубликованный вывод о том, что в кулуарах Белого дома деоккупация полуострова не только обсуждается, но и готовятся ответные меры", - написав політолог Павло Нусс на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

"В тексте моего блога приводились такие слова: «Украина имеет свою стратегию и скоординированный с «антипутинской» коалицией план действий, который предусматривает, в числе других, механизм дипломатического и международного воздействия на агрессора. Не только Киев, но и Вашингтон имеет запасные варианты противодействия агрессии Кремля, в том числе и персональные санкции против высшего военно-политического руководства РФ», и именно они вызвали шквал критики и скептицизма. Сейчас я могу с уверенность сказать, что был прав, не поддаваясь на их нападки», - підкреслив Нусс.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Командувач "зелених беретів" натякнув на присутність британського спецназу в Україні, - Business Insider

неділя, 12 травень 2024, 22:14

Очільник Командування Сил спеціальних операцій Сполучених Штатів Америки Браян Фентон припустив, що в Україні діють британські спецпризначенці. В інтерв'ю агентству AP генерал-лейтенант розповів про плани реструктуризації загонів "зелених беретів" на о...

"Не просто лицемірство, а дурість": Захід запізнився з допомогою Києву, - британський журналіст

неділя, 12 травень 2024, 20:52

Країни Заходу запізнилися з наданням допомоги Україні у її протистоянні російській агресії. Про це у своїй колонці для The Sunday Times пише журналіст Меттью Сайєд, передають Патріоти України. Він нагадує, що у 2022 році західні лідери заявили, що Росі...