"Перейменування вулиць - це добрий детектор. Інтелігентна, на перший погляд, людина стає крикливим істероїдом", - журналіст

Про те, який геноцид влаштовували Ленін, Жуков, Ватутін, іменами яких називали у нас вулиці можна прочитати у будь-якому підручнику з історії, незалежно від політичних уподобань його автора. Однак старі назви ватників не засмучували чомусь.

Проспект Бандери у Києві. Фото: Korrespondent.net.

"Прочитав міркування одного вітчизняного "творця" про те, як він не може ходити по пр. Бандери, а тому обїзджає. Дуже, мовляв, йому "кров'ю смердить", - написав журналіст Петро Олещук на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Тобто, на вулицях Леніна або якихось проспектах Ватутіна, Жукова йому не смерділо... Це при тому, що якась участь Бандери у масових вбивствах ніким не доведена.

А от про те, який геноцид влаштовували Ленін, Жуков, Ватутін і інші "прикольні дядьки", іменами яких називали у нас вулиці - ви можете прочитати у будь-якому підручнику з історії, незалежно від політичних уподобань його автора.

В принципі, я розумію смисл цих перейменувань. Ну от живе такий собі колонізатор у першому-другому поколінні. І, загалом, не сильно лізе в політику. У нього там мистецтво, бізнес чи ще щось таке. Тобто, живе як равлик у зручному "будиночку".

І тут з'являється пр. Бандери. І все. Він більше не аполітичний. Він кидається, кричить і бризкає слиною. Бо так його запрогрограмували колоніальні вчителі у "спецшколах" для колоніальної еліти, так його вчив дідусь кд-біст і батя-комсомолець.

Все, програма активізувалася. Наче, пристойна, інтелігентна людина стає крикливим істероїдом, що волає про ненависть до власної країни... Гарний детектор.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...