Перевиховання очманілих від рашизму: У Зайцевому бійці АТО доводять до сказу бойовиків Путіна (відео)

Наші воїни встановили кілька динаміків і щоранку о 6:00, і щовечора о 22:00 нагадують ворогові на чиїй він землі, голосно включаючи український гімн.

Скрін відео

Українські військові, які тримають оборону в районі Зайцевого, систематично проводять дистанційне патріотичне виховання російських окупантів – їм включають гімн України. Про це розповідає у Facebook волонтер групи "Повернись живим" Дарія Бура, інформують Патріоти України.

"Вони тут вже кілька тижнів проходять "уроки патріотичного виховання" і ніяк не звикнуть. Наші воїни встановили кілька динаміків і щоранку о 6:00, і щовечора о 22:00 нагадують ворогові на чиїй він землі. З динаміками хлопцям допомогли полтавські волонтери", – сказано в повідомленні.

Волонтер зазначила, що бойовики реагують на таке "виховання" миттєво.

“На другому куплеті почали стріляти по нашому опорнику з автоматів і трохи пізніше – з кулемета. Наші військові відповіли. Поперестрелювались кілька хвилин і ворожа сторона притихла", – розповіла Бура.

"На моє зауваження, чи варто заради кількох хвилин задоволення і гордості від включення гімну, ловити потім ворожі кулі, наші бійці однозначно відповіли: "Нехай слухають! Так їм і треба! Це ми у себе вдома, а не вони", – додала волонтер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...