"Переигрун снова всех переиграл": В Польщі не чекають, поки Іскандери будуть реготати, - Злий одесит

В найближчі кілька років одна лише Польща матиме можливість повністю покривати Калінінградську область своїм ракетним озброєнням.

Польща посилено переозброюється. Фото: eurasia.expert.

Що вам відомо про "Орка"? Ні, не про фентезійних орків та орків ЛДНР, а про польську програму закупівель озброєнь "Орка"? Нічого? А дарма, адже Варшава вирішила не чекати, коли сміх Іскандерів переросте в дикий, шизоїдний регіт і почала здійснювати стратегію щодо забезпечення безпеки своєї країни від потенційної загрози, яка походить з калінінградського лепрозорію. Так пише у своєму ЖЖ блогер Злий одесит, передають Патріоти України, і цитують далі:

"Итак, "Орка". В рамках противостояния российской угрозе с соседнего региона, который уверенно шпигуется ЗРК, РСЗО и ОТРК явно не предназначенными для салютов на Новый Год, Польша намерена закупить следующие сдерживающие элементы:

- ракетное вооружение и авиация, а именно F-16 и ракеты AGM-158 JASSM, что позволит осуществлять действия в радиусе 370 км.

-ракеты RBS-15 Mk3 для малых ракетных кораблей класса Orkan, позволяющие увеличить дальность поражения целей до 200 км

-крылатые ракеты для подводных лодок дальность до 1000 км

Кроме того, поляки намерены обеспечивать прикрытие своей границы САУ Krab, дальностью стрельбы которых составляет от 40 до 70 км; ПКР NSM дальностью до 200 км; ну и про перспективную разработку РСЗО Homar дальностью до 300 км тоже никто не забывает.

Собственно, не знаю чего добиваются "высокодуховные соседи" в своём припадке величия и изрыгании догм о том, что у России нет границ, а вот то, что они всерьёз разворошили европейский муравейник - это факт. Как итог, в ближайшие пару лет одна лишь только Польша будет иметь возможность полностью покрывать Калининградскую область своим ракетным вооружением. Як то кажуть - переиграл!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...